AJANKOHTAISTA

PAHA 1, 2, 3 NURMIJÄRVELLÄ 18.5.23

 

Järjestimme kaikkien luokkien hakukokeen helatorstaina 18.5.23 Helkutinkorvessa Nurmijärvellä. Vastaavana tuomarina kokeessa on Tiia Tuhkanen, joka arvosteli henkilöetsinnän, tottiksen ja esineruudun arvosteli Juha Haimala.
Kokeessa oli osallistumisetusija jäsenillämme, joita oli kokeessa neljä, loput kuusi olivat muista pk-seuroista. Parhaaseen tulokseen, avo-luokan ykköseen, ylsi oma koirakkomme Hanna Eräkangas ja knu Quickway’s First Gear - paljon onnea hakuradalta täydet pisteet saaneelle koirakolle Hanna ja Into (kuvassa)!
VUODEN 2022 PK-KOIRAKKOMME

Koronan pakottaman tauon jälkeen pääsimme taas viettämään kauden avajaisia ihan lähitapahtumana 25.3.23! Tilaisuudessa paitsi viihdyttiin koiramaisuuksien parissa ja syötiin hyvin, julkistettiin myös vuoden 2022 kiertopalkintojemme - vuoden tulokkaan ja pk-koirakon - saajat. Vuoden PK-koirakkona palkittiin Anita Varjonen ja lbu Wildfay's Happy Go Lucky ja vuoden tulokkaan pysti jäi pysyvästi Outi Uuskoskelle.

Onnea palkituille!

Kevätkausi on täten käynnistetty!

Kuva Mirka Notkonen

HARJOITUSTOTTISKOE 22.4.23 NURMIJÄRVELLÄ

Järjestimme jälleen jäsenillemme mahdollisuuden kokeenomaiseen tottissuoritukseen 22.4.23 Nurmijärven kotikentällämme Helkutinkorvessa aidon pk-tuomarin, ylituomari Juha Haimalan, ohjaavassa arvostelussa. Harjoituskokeet ovat mainio tilaisuus yllättää kenties jo paljon kisannut koira superpalkalla tai testata, olisiko koirakko tottiksen osalta jo koekypsä tai ihan vaan totuttaa ohjaajan hermostoa kokeen omaisessa ilmapiirissä!  

EPK AKATEMIA (EPKA)

 

EPK Akatemian kevään tapahtumassa toukokuun alussa keskityttiin hakuun – keskittymisiin lähetyksissä, rullan loppuun asti tuomiseen, haukun kestoon ohjaajan tullessa piilolle, oikeanlaiseen palkkaamiseen, valeilmaisun sammuttamiseen, hormonihuurujen hälventämiseen iloisen tekemisen kautta ja monenmoiseen muuhun haun herkkuun. Kiitos hyvälle porukallemme,

hakuharrastajamme ovat ryhmissämme kyllä hyvissä käsissä 😊 Kesäkuussa EPKAssa keskitytään jälkeen - näistä akatemialaiset ovatkin jo saaneet tietoa.
EPK Akatemia on vetäjiemme oma koulutusohjelma, joka kokoaa heidät toivomaansa jatkokoulutukseen vähintään kolme kertaa vuodessa.
Mikäli tämä toiminta kiinnostaa ja olisit halukas jakamaan pk-osaamistasi jäsenillemme, ole meihin yhteydessä!

NETTISIVUMME MUUTT1VAT

Käyttämämme kotisivukoneen taival tuli tiensä päähän ja päivitimme palvelumme tälle uudelle kotisivukoneelle. Muuttopuuhat saattavat aiheuttaa pientä nikottelua sivustollamme, mutta jäsenemme löytävät, kuten normaalistikin, ajantasaisimman tiedon tapahtumistamme jäsenkirjeestä sekä jäsenpalvelustamme myClubista.


 AKTIIVISTA TOIMINTAA 

Toimintamme kansallisten palveluskoiralajien parissa on aktiivista. Alkaneella kevätkaudella vakiotottis- ja maastotreeniryhmien (ek, haku, jälki ja viesti) lisäksi ohjelmassamme on esimerkiksi ilmaisutreenit, esine-etsintää, harjoitustottiskoe, BH-, jälki- ja hakukoe sekä kaikenlaista talkoilua yhteiseksi hyväksi ja harrastuksemme edistämiseksi.

Monenmoista muutakin tapahtumaa on vireillä – niihin jäsenemme pääsevät ilmoittautumaan jäsenpalvelussamme myClubissa, jota kannattaa seurata aktiivisesti. Kerromme aina tulevista tapahtumista myös kuukausittain ilmestyvässä jäsenkirjeessämme.

KAUNISTA KEVÄTTÄ!

Toivotamme kaikille harrastajille kaunista kevättä!

Olemme vihdoin päässeet täysillä hienojen kansallisten lajiemme pariin niin kentillä kuin maastoissakin. Näiden ainutlaatuisten lajien monipuolisuus pitää niiden mielenkiintoa yllä – meillä EPK:ssa treenaillaan niitä kaikkia, ohjatut ryhmät kokoontuvat säännöllisesti ek:n, haun, jäljen ja viestin pariin, tottis- ja esine-etsintäharjoituksia unohtamatta!