Ajanko­htaista

1670877161339_Kokousavustaja%20k%C3%A4ytetty-me.jpg

NETTISIVUISTAMME


Käyttämämme kotisivukoneen taival on tullut tiensä päähän ja joudumme päivittämään palvelumme uudelle kotisivukoneelle. Tämä saattaa aiheuttaa pientä nikottelua sivustollamme ja jäsenemme löytävätkin, kuten normaalistikin, ajantasaisimman tiedon tapahtumistamme jäsenkirjeestä sekä jäsenpalvelustamme myClubista. 


Pahoittelemme tilannetta – jatkamme yrityksiä korjata asia, sikäli mikäli me itse siihen vaikuttaa voimme.

1670877351594_Ajankohtaista%20Mirka%20rexi-me.jpg

EPK AKATEMIA (EPKA)


EPK Akatemian talven tottistapahtuma on kovaa vauhtia suunnitteilla – akatemialaiset saavat tästä suoraan lisätietoa. On myös tullut aika kiittää EPKAn rehtoria Päivi Aarniota, joka on toiminut rehtorina EPKAn alkuajoista vuodesta 2020 saakka! Uutena rehtorina aloittaa tottisvetäjämme Mirka Notkonen– lämpimästi tervetuloa remmiin Mirka!


EPK Akatemia on vetäjiemme oma koulutusohjelma, joka kokoaa heidät toivomaansa jatkokoulutukseen vähintään kolme kertaa vuodessa. Mikäli tämä toiminta kiinnostaa ja olisit halukas jakamaan pk-osaamistasi jäsenillemme, ole meihin yhteydessä!


Kuvassa Mirka kelpiensä Yindin kanssa esineruudussa

1670877505216_Ajankohtaista%20aktiivista%20toimintaa%20joulukuu%2022-me.jpg

AKTIIVISTA TOIMINTAA


Toimintamme kansallisten palveluskoiralajien parissa on aktiivista. Päättyneellä syyskaudella ohjelmassa oli kolmet kokeet, kahdet harjoituskokeet, kolutusleiri, tutustumista eläinfysioterapiaan pk-lajiemme näkövinkkelistä, janakoulutusta, monenmoista talkoilua ja treenailua tietysti myös! 


Jäsenemme pääsevät ilmoittautumaan kaikkiin tapahtumiimme jäsenpalvelussamme myClubissa, jota kannattaa seurata aktiivisesti. Kerromme aina tulevista tapahtumista myös kuukausittain ilmestyvässä jäsenkirjeessämme.

1670877630067_Hyppy6-me.JPG

TULOSSA


Järjestämme jälleen PK-henkisen hyppykurssin Hanna el-Khourin opastamana tammikuussa – jäsenemme ovat jo saaneetkin tapahtumasta lisätietoa ja pääsevät ilmoittautumaan jäsen­palvelu­jär­jestelmässämme myClubissa edulliseen jäsenhintaan. 


Suosittelemme lämpimästi hyppytekniikkaan paneutumista - PK-esteet ovat varsin vaativia, koiran on paitsi oltava hyvässä lihaskunnossa hallittava myös oikea tekniikka, jotta hypyt ovat turvallisia. Kurssilla perehdytään perustekniikkaan hyppyyn valmistautumisesta itse hyppyyn ja tehdään kullekin koiralle sopivia yksilöllisiä harjoitteita, turvallista pk-estehyppyä ajatellen.

EPK-logo_ilman_taustaa_pienipieni.png-me

KIERTOPALKINTOMME


Olemme jälleen käynnistäneet kiertopalkintojemme, vuoden palveluskoira sekä vuoden tulokas, haun. Palkintoa voivat hakea kaikki jäsenemme, jotka ovat osallistuneet PK-kokeisiin vuoden 2022 aikana. Jäsenemme löytävät lisätietoa tästä jäsenpalvelustamme myClubista ja ovatkin sitä jo joulukuun jäsenkirjeessäkin saaneet.

1670877750703_SariSomersalmiSininenHetki-me.jpg

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!


Toivotamme kaikille harrastajille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta harrastusvuotta 2023! Ladataan akkujamme joulun aikana ja pidetään taas kansallisten lajien lippua korkealla ensi vuonnakin. Kansallisten lajien monipuolisuus pitää niiden mielenkiintoa yllä – meillä treenaillaan niitä kaikkia, ohjatut ryhmät kokoontuvat säännöllisesti ek:n, haun, jäljen ja viestin pariin, tottis- ja esine-etsintäharjoituksia unohtamatta!