Ajanko­htaista

1663529430825_EPKA%20syyskuu%202022-me.jpg

EPK AKATEMIA


EPK Akatemian syksy on tottispainotteinen. Susanna Korrin tottiskoulutukset starttasivat elokuun viimeisenä viikonloppuna ja ne jatkuvat muutamina tottisvetäjillemme kohdennettuina tottisiltoina. Lisäksi on vielä tulossa toinen viikonloppupäivä, jolloin kohderyhmänä on koko Akatemia.


EPK Akatemia on vetäjiemme oma koulutusohjelma, joka kokoaa heidät toivomaansa jatkokoulutukseen vähintään kolme kertaa vuodessa. Mikäli tämä toiminta kiinnostaa ja olisit halukas jakamaan pk-osaamistasi jäsenillemme, ole meihin yhteydessä!

1663529507550_Koulutusleiri%20syyskuu%202022-me.JPG

KOULUTUSLEIRI 23. - 25.9.2022


Järjestämme jälleen koulutusleirin Inkoon Västankvarnissa 23. – 25.9.22. Leirillä pureudutaan haun ja peltojäljen saloihin. Peltojälkiryhmässä voi treenata myös PAJÄ-harrastajat – pelto on mainio alusta esimerkiksi aloittaa jälkiharrastus.


Leirit ovat olleet erittäin suosittuja ja palaute niistä on ollut hyvää – Västankvarnin monipuoliset maastot mahdollistavat kaikkien kansallisten lajien harjoittelun ja alueelta löytyy myös tottisteluun soveltuva kenttä. Leirille jäsenemme pääsevät ilmoittautumaan 11.9.22 mennessä myClubin kautta!

1663529571992_kultsu%20seuraa-me.jpg

KOKEEMME


Järjestimme 11.9.22 Siikajärvellä jälleen yhteistyössä HVK:n kanssa jälkikokeen, jonka tuomaroi Juha Haimala. Kokeeseen oli etusija yhdistyksemme jäsenillä.


Syyskuussa kalenterissamme on myös kaikkien luokkien hakukoe Nurmijärvellä Helkutinkorvessa 18.9.22. Kokeesta vastaava tuomari on henkilöetsinnän arvosteleva Tiia Tuhkanen. Tottelevaisuuden ja esine-etsinnän arvostelee Juha Haimala. Myös tähän kokeeseen oli etusija omilla jäsenillämme.


Lokakuun lopussa järjestämme myös EPK:n jäsenille etusijallisen BH-kokeen, josta lisätietoa jäsenillemme jo jäsenkirjeessä ja myClubissa on tullutkin  ja joka luonnollisesti löytyy myös Virkusta.


Ja tietysti tarvitsemme myös kokeen järjestäviä käsipareja – talkooil­moit­tau­tu­mi­nen BH-kokeeseen onkin käynnissä myClubissa.

1663529635542_Anne%20ja%20Rocky%205_22-me.jpg

UUSIA TOIMIHENKILÖITÄ EPK:SSA


EK-ryhmämme vetäjä Anne Laitinen on ottanut kesällä kopin etsintäkoevastaavan pestistä. Anne vetää EK-ryhmän lisäksi yhtä tottisryhmäämme – kiitos Annelle aktiivisuudesta!


Anne harrastaa lajia dobberiuroksensa Rockyn kanssa - EK:n lisäksi he harrastavat myös aktiivisesti hakua ja viestiä. Tämän EK-ryhmän myötä laji on vakiinnuttanut paikkansa EPK:n lajivalikoimassa. Ryhmässä on tällä hetkellä tilaa uudelle koirakolle – jäsenemme pääsevät mukaan ilmoittautumalla myClubissa EK-jonoon. Annen tavoittaa osoitteella etsintakoevastaava@palveluskoiraklubi.fi.


Toivotamme Annen lämpimästi tervetulleeksi la­ji­vas­taava­porukkaamme!

1663529684827_Anki%20saa%20palautetta%20Juhalta-me.JPG

HARJOITUSKOKEEMME


Järjestämme säännöllisesti jäsenillemme mahdollisuuksia koeponnistaa kisakuntoaan erilaisissa harjoituskokeissa. Viimeksi järjestimme tällaisen tottiksen osalta elokuussa ja jäljen osalta syyskuussa.


Olemme iloksemme saaneet näihin kokeisiin aina oikean pk-tuomarin antamaan arvokasta palautetta jäsenillemme sekä avaamaan koeohjeen asioita. Tulevista tapahtumista kerromme jäsenillemme aina jäsenkirjeessämme ja ilmoittautumaan pääsee jäsen­jär­jestelmässämme myClubissa.


Nämä tilaisuudet kannattaa hyödyntää!

1663529775033_ESINEKUVA%20WWW-me.jpg

AKTIIVISTA TOIMINTAA


Toimintamme kansallisten palveluskoiralajien parissa on aktiivista. Syyskauden startattua ohjelmaan on palannut myös ohjatut esine-etsintätreenit sekä kaikille avoimet teematottikset. Näihin pääsee ilmoittautumaan jäsenpalvelussamme myClubissa, jota kannattaa seurata aktiivisesti!


Sparrataan toisiamme - eläköön se eteenpäinvievä kannustava tunnelma!