Ajanko­htaista

1668973524243_EPKA%20sakemanni%20ajankohtaista%20marraskuu%202022-me.jpg

EPK AKATEMIA


EPK Akatemian syksy oli tottispainotteinen. Talvitapahtuman suunnittelu on käynnistetty koulu­tus­toimikun­nas­sa ja sen työstöä jatketaan – akatemialaiset saavat tästä lisätietoa hyvissä ajoin!


EPK Akatemia on vetäjiemme oma koulutusohjelma, joka kokoaa heidät toivomaansa jatkokoulutukseen vähintään kolme kertaa vuodessa. Mikäli tämä toiminta kiinnostaa ja olisit halukas jakamaan pk-osaamistasi jäsenillemme, ole meihin yhteydessä!

1668973633270_BH%20S22%20ajankohtaista%20marraskuu%202022-me.JPG

KOULUTUSLEIRIMME


Järjestimme BH-kokeen viime kuun viimeisenä viikonloppuna Talinhuipulla (tottis) ja Leppävaarassa (kaupunkiosuus). Kaikki kokeen koirakot saivat hyväksytty-merkinnän kilpailukirjaansa tuomariltamme Juha Haimalalta.

Onnea vielä omille koirakoillemme Rita Heikkilä ja brn Savu Du Lion D'Orange, Katja Kalliola ja bptn Foolproof Million Dollar Baby, Laura Kostamo ja apkn Triblue's Catch Me If You Can sekä Sara Sarén ja bpmn Dolce Calcata! Kiitos hyvistä järjestelyistä Jaana Kukkonen ja Meiri Veisterä sekä koko talkoojengi!


Kuva Nina Wallden

1666555325201_Ajankohtaista%20aktiivista%20toimintaa%20nahka-me.jpg

AKTIIVISTA TOIMINTAA


Toimintamme kansallisten palveluskoiralajien parissa on aktiivista. Syyskaudella ohjelmassa kolmet kokeet, kahdet harjoituskokeet, monenmoista talkoilua ja treenailua tietysti myös! Näihin kaikkiin pääsee ilmoittautumaan mukaan jäsenpalvelussamme myClubissa, jota kannattaa seurata aktiivisesti.


Sparrataan toisiamme - eläköön se eteenpäinvievä kannustava tunnelma!

1668973785998_esine%20kultsu%20ajankohtaista%20marraskuu%202022-me.jpg

KOKEISTAMME


Järjestämme kokeenomaisen esine-etsintätapahtuman joulukuun alussa – jäsenemme saavat tapahtumasta lisätietoa jäsen­palvelu­jär­jestelmästämme myClubista. Esine-etsintä on yllättävän usein kansallisten lajien kokeissa vaa’ankieliasemassa – sitä todellakin kannattaa harjoitella, sen lisäksi, että se on mahdottoman hauskaa niin ohjaajasta kuin koirastakin! 


Lämpimät syyssäät suosivat harrastuskauden jatkamista – nautitaan hyvistä treenisäistä!

EPK-logo_ilman_taustaa_pienipieni.png-me

SYYSKOKOUS


Syyskokouksemme valitsi uutena jäsenenä hallitukseen Meiri Veisterän. Hallituksessa jatkavat sen puheenjohtajana Anne-Mari Achrén ja muina jäseninä Riikka Hakala, Ari Kukkonen, Arja Liinavuori ja Eeva Valla. Jäsenemme löytävät kokousdokumentit (pöytäkirja, toimintasuunnitelma ja talousarvio) löytyvät myClubista.


Kiitokset hallituksen jättävälle, sen monivuotiselle jäsenelle, Kati Rautakorvelle työstään harrastuksemme edistämiseksi!

1668973958674_Svetan%20bortsu%20janalle%20marraskuu%202022-me.jpg

HARJOITUSKOKEEMME


Järjestimme marraskuun alussa koulutuspäivän jälkivetäjillemme ja -aktiiveille Nuuksiossa. Teemana koulutuksessa oli janatyöskentely, joka helposti jää itsenäisenä osasuorituksena vähälle harjoittelulle.


Kouluttajina toimivat tuomari Juha Haimala ja ratamestari Reino Keränen. Osallistujat saivat heiltä erinomaisia yksilöllisiä neuvoja ja ideoita siitä, miten harjoituksia jatkaa. Koulutuspäivän mielenkiintoisuutta lisäsi sekin, että edustettuna oli kahdeksan eri pk-kisaoikeudellista rotua. Tapahtumasta jälkiryhmiemme vetäjät saivat varmasti taas paljon eväitä jaettavaksi ryhmissään!